order cytotec mastercard Hvem er jeg?  Det er et godt spørsmål. Jeg er mamma til 3, gift med Snorre og jeg har alltid lurt på hva jeg skal bli når jeg blir stor. Jeg elsker å være kreativ og hater rutinejobber.

Fra jeg var liten har jeg drømt om å skrive og ha en kreativ jobb. Selvtilliten har ikke vært helt til stede, og jeg hadde liten tro på mine egne skriveevner. I 2015 og 2016 tok jeg fire nettkurs om skriving og oversetting, for å se om dette var noe for meg. Plutselig begynte ballen å rulle og den ruller enda. Jeg fikk mer selvtillit og hadde lyst til å lære enda mer.

Blogging

I 2016 begynte jeg å blogge, og fikk også publisert en kommentar på kvinneguiden i en konkurranse med tema «Styrke». Kommentaren er veldig personlig og var vanskelig å skrive. Det var et en stor personlig seier å sende den inn, og enda bedre var det når den ble publisert.

Dermed begynte en liten tanke å viske meg i øret: «Dette kan du gjøre på heltid.» Tanken ble mer høylytt og begynte å rope: «Gå for drømmen din! Det er nå du må gjøre det!» Jeg har mistet mange nære, men det har lært meg at livet er for kort til å ikke gjøre det du elsker.

Frilansoversetter

1. januar 2017 hoppet jeg langt på utsiden av komfortsonen min, og begynte som frilans- oversetter og skribent på heltid. Jeg er spent på hvor jeg lander.  Jeg har mange prosjekter på gang og det blir spennende å se hva som skjer videre på min reise.

I 2017 gikk all min tid til oversettelser. Jeg er fremdelses frilanser og elsker det. Til tider er det hardt å ikke vite lønnen i neste måned, men friheten til å jobbe fra hvor som helst i verden er fantastisk. Jeg gleder meg til et nytt frilansår og hva jeg får ut av 2018.

 

Hvem er Janicke Kittilsen?
Foto: Silje Reistad som blogger på Pusemamma