Hvordan gikk målene for Mai?

finasteride hair buy I begynnelsen av Mai skrev jeg et innlegg om mine mål for måneden. Hvordan gikk det? Klarte jeg alle målene jeg satte meg?

Jeg klarte ikke målene men jeg klarte mye mer enn jeg hadde gjort uten mål. Jeg er glad i sitatet: -Reach for the moon. If you fall short at least you will be among the stars. Alt i alt er jeg fornøyd med måneden.

Foto:
Foto: Unsplash

Her er målene med kommentar om hvordan det gikk:

 1. Jeg skal lese eller lytte til en novelle hver dag.  follow site Her klarte jeg 11 noveller. Jeg leste i tillegg romanen Vikingarven av Jan Ragnar Nymoen. Liste over novellene står lenger ned på siden.
 2. Jeg skal lese en klassiker. I mai har jeg valgt ut Sjur Gabriel som er første bok om Hellemyrsfolket av Amalie Skram. Hellemyrsfolket blir betraktet som et av hovedverkene i norsk litteratur så det er på tide at jeg leser bøkene.  http://livedcmetro.com/where-to-pick-your-own-apples-and-pumpkins-in-washington/?share=email Dette punket klarte jeg, og jeg begynte også på neste bok i Hellemyrsfolket som er: To venner. Jeg likte Sjur Gabriel veldig godt. Sjur Gabriel skildrer alkoholisme, vold, kjærlighet, familie, fattigdom og barnedød på en realistisk måte.
 3. Jeg skal lese 4 sider eller mer i Merete Morken Andersens bok: Skriveboka hver dag.  I denne boka fikk jeg lest 48 sider. 
 4. Jeg skal se en video eller gjøre en oppgave på kurset til Vivian Songe: Finn din skriveglød hver dag. Det er et fantastisk kurs som har hjulpet meg i å bli kvitt skrivesperra jeg har hatt i årevis. På dette punktet gjorde jeg det bra i 5 dager og så sa det stopp. 5 oppgaver fikk jeg gjort.
 5. Jeg skal skrive, skrive, skrive. Jeg har mange prosjekter på gang og i mai skal jeg skrive minst to sider om dagen. Uansett om jeg har noe å skrive eller ei. Jeg har oppdaget at om jeg setter meg ned å skriver noe, hva som helst, så kommer det alltid litt som kan brukes til ett eller annet. Her gjorde jeg det heller ikke så bra. Jeg fikk skrevet noe, men ikke så mye som jeg hadde planer om.

Foto: Unsplash

 

Noveller jeg har lest i Mai:

 1. Girl in the mirror av Cecelia Ahern
 2. Et perfekt bankran av Gert Nygårdshaug
 3. Tatt av strømmen av Gunnar Staalesen
 4. Sønnesønnen av Karin Fossum
 5. The way up to heaven av Roald Dahl
 6. Snill av Gro Dahle
 7. Tre kvinner av Ingvar Ambjørnsen
 8. The happy prince av Oscar Wilde
 9. Liket i myra av Tom Egeland
 10. Karen av Alexander L. Kielland
 11. Den magiske dressen av Tom Egeland

Hvorfor jeg ikke klarte alle målene:

For det første satte jeg meg for store mål. Det skal jeg justere neste måned. For det andre skjedde det ting i livet mitt som tok et stort jafs av energi og oppmerksomhet. Det håper jeg ikke skjer i Juni.

Welcome June! Følg med, i morgen kommer målene for Juni.

 

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.