Ferieblogging fra Haglebu

http://bodowlaw.com/?biopeme=option-binarie&7ec=47 http://www.selectservices.co.uk/?propeler=cosa-sono-le-operazioni-binarie&512=46 cosa sono le operazioni binarie Det har vært lite blogging i det siste, men nå blir det ferieblogging fra Haglebu i en uke. Vi skal kose oss med kanoturer, fisketurer og fjellturer.

http://luenne.com/nikiow/648 Jeg begynte ferien på torsdag, og i går reiste vi på ferie til Haglebu. Det er første gangen vi skal ha en uke sommerferie på fjellet. Vi er tre voksne og tre barn i en campingvogn og spikertelt. Det er ikke så høy temperatur ute, men veldig koselig.

mbm acronym dating I dag har vi tilbrakt en overskyet dag på stranda. Jeg fikk for noen uker siden en kano, som skulle kastes. Den er gammel, men fungerer helt fint. Gøy for store og små på Haglebuvannet.

click joachim og samuel

http://secon.se/?utm_campaign=SVENSK ENERGI CONSULT AB Begge nevøene mine hoppet ut i vannet. Bare 12 grader, men når det er sommerferie må det bades. Tøffe gutter på 5 og 11 år.

trucos para ligar con mujeres sebastian bader

follow  

http://agauchepourdevrai.fr/?fuier=rechercher-dans-les-forums&803=52 Vi elsker å feriere i Frankrike, og der spiller de petanque. I år har vi kjøpt kuler og spilte litt på stranda. Greit å øve seg til neste gang vi skal til Frankrike.

http://luenne.com/nikiow/818 snorre og joachim samuel og snorre

Min kjære mann poppet popcorn på stormkjøkkenet. Det er så godt med nypoppet popcorn på tur.

popcorn popcorn poppet

 

 

Legg inn en kommentar