Planene som gikk opp i røyk

watch http://www.ivst-vz.de/?debin=bin%C3%A4re-optionen-broker-mit-startguthaben binäre optionen broker mit startguthaben Har du noen gang hatt en plan for dagen? Ting man gleder seg til å gjøre, men så med et trylleslag er halve dagen gått opp i røyk. 

brad pitt dating robin givens I går kveld lagde jeg en plan i hodet mitt. I morgen skal jeg skrive blogginnlegg, skrive på boka jeg endelig har begynt på, og lese ferdig en bok. Hele dagen skulle jeg bruke på skriving, lesing og en liten tur til legen.

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-211980.html Jeg var tidlig oppe og satte meg ved skrivebordet sammen med en kopp kaffe. Det tok ikke så lang tid før jeg ble trukket til den «onde» facebook for å sjekke hva som hadde skjedd i løpet av natta. Der satt jeg å leste og koste meg helt til det var tid for å gå til legen. Det tar meg to minutter å gå til legen, så det sier seg selv at det ikke tok så lang tid før jeg var hjemme igjen.

أسعار تدفق النقد الاجنبى thumb_IMG_0411_1024

http://ramblingroseboutique.com/?prertwe=things-you-should-know-about-dating-a-marine&d33=04 Vel hjemme var jeg klar for mine selvpålagte oppgaver for dagen. Vips så ble jeg trukket mot den «onde» mailen og grupper på facebook jeg er med i. Jeg hoppet rundt på nettet og oppdaget stadig nye spennende sider, blogger og kjøpte meg til og med en e-bok. På et tidspunkt lagde jeg meg en kopp kaffe, spiste frokost/lunsj og tok ut og inn av oppvaskmaskinen.

Esportatori ed importatori source site Srl. Recensioni ed i punteggi Trading Team Srl in Gorizia (Gorizia), telefono 481523879. Indirizzo 8, valico Etter en stund ved skrivebordet tittet jeg på klokka. Jeg fikk sjokk. Er den allerede 15.00??? Det gikk opp for meg at jeg hadde brukt hele dagen på å fordype meg i andre ting enn planen for dagen.

enter Det positivet med å gå seg bort og ikke få gjort planlagte ting er at jeg i dag har oppdaget mange spennende blogger, har fått oppdatert meg i kurs-gruppene jeg er med i, har skrevet dette spontane innlegget, og at jeg kan møte helga med en spennende ungdomsbok.

source site Lærdommen for meg selv i dag er: det er aldri så dumt at det ikke er godt for noe.

classement site rencontre 2013  

4 thoughts on “Planene som gikk opp i røyk

  1. Hehe, fort gjordt det der ja 😉 Jeg kan ikke ha hverken mail eller facebook åpen når jeg skal skrive, hverken blogginnlegg eller artikkel. Blir altfor distrahert, og sint fordi jeg ikke klarer skille jobb/ fritid. Jepp, jeg er streng ?

    Ønsker deg en super helg!

    Klemmer ❤️

Legg inn en kommentar