5 mål i Juni for å bli en bedre skriver

Det har blitt Juni og sommer. Jeg har satt meg nye mål for å bli en bedre skriver. Målene gjør det gøyere å jobbe med skrivingen.

Jeg lærte i Mai at jeg får gjort mer ved å ha mål for måneden. Ved å skrive de på bloggen blir de mer bindene. Jeg føler jeg må gjøre en innsats og ikke bare glemme hele lista. Det deilige er at man kan lese og skrive hvor som helst i verden, på stranda, i hagen eller på en fjelltopp. Fint vær og ferie er dermed ingen unnskyldning, for å ikke gjøre mine selvpålagte oppgaver.

thumb_IMG_0817_1024

Mål for Juni:

  1. Lese tre noveller i uka. Jeg har blitt skikkelig glad i noveller og det er en fin måte å bli kjent med mange forfattere på. Morsomt å se alle de forskjellige skrivestilene.
  2. Lese ferdig «To venner «av Amalie skram. En del av Hellemyrsfolket.
  3. Lese to bøker. Jeg har valgt: «En liste for livet» av Lori Nelson Spielman og «En del av meg» av Maren Engelschiøn.
  4. Skrive ferdig to artikler jeg har begynt på.
  5. Skrive 2 noveller.

Jeg gleder meg til å ta fatt på Juni og håper vi får et supert sommervær framover. Da skal jeg kose meg ute med bøker, noveller og skriving. Ønsk meg lykke til!

Legg inn en kommentar